SKOVBEGRAVELSE

Mere information kommer snart

Bedemanden Hjælper Også Med

  • Rustvognskørsel
  • Udbringning af urne
  • Blomster
  • Assistance
  • Kister
  • Urner

Mere info kommer snart

Begravelse ved ANDRE KULTURER OG RELIGIONER

Det siger vores kunder

Tusind tak for den store hjælp med Birgers begravelse. Kisten var så flot pyntet. Og al den hjælp og støtte, som du giver, er en stor hjælp … det var det også ved Lars’ begravelse. Jeg kan kun anbefale dig til andre.

Bedemand og bedemandens opgaver

“Det var rigtig fint, at vi bad fadervor, da vi havde lagt Polle i kisten, da mine drenge ikke er særlig vilde med at synge. Jeg kan godt lide at synge, en bryder mig ikke om traditionen med at synge ud – og jeg synes, at du har fornemmelse for, hvad der passer ind i den familie, som du skal tage vare på. Og den dag var det vores familie – og jeg er så taknemmelig for den måde, det hele blev ordnet på.”

“Du sørgede for alt omkring bisættelsen var lige, som vi ønskede. Dermed blev en ekstrem svær dag og tid samtidig fin og mindeværdig.”
Birthe Nielsen, Kolding

Din vejledning, empati og støtte går på alle måder ud over, hvad der professionelt kan forventes. Du var en uvurderlig hjælp. Hele vejen igennem forløbet var du på toppen af selv den mindste detalje. Du fulgte løbende op på situationen, og jeg vidste, at jeg trygt kunne stole på, at intet var overset. Jeg satte uådelig stor pris på vores samtaler.

Ja tak, til Tryghed og Nærvær

Kontakt din lokale Bedemand, hvis du er interasseret i Skovbegravelse