Det siger vores kunder

  • 5 ud af 5 stjerner på Facebook (15 anmeldelser)
  • 5 ud af 5 stjerner på Google (10 anmeldelser)

Bedemanden kan varmt anbefales.

Inger

Nørre Bjert

Vi har været rigtig tilfredse med jeres service, som var både tryg og empatisk i en tid, der var meget svær for familien.

Familien

Kolding og Gråsten

En stor tak for den støtte, som Tina og Morten viste mig ved min søns begravelse. Det var en utrolig svær dag, men alligevel en smuk afsked med min elskede søn.

Kolding

Vi takker mange gange for jeres måde at være på. Vores far fik en rigtig fin sidste rejse. Vi har været superglade for den service vi har fået. Superprofessionelt og dejligt at det hele kørte på skinner.

Michael og Line

Kolding

Det er et fint stykke arbejde I har udført på en værdig og venlig måde.

Hanne

Bramming

Vi har været meget tilfredse med forløbet, og har ingen kritikpunkter. Vi synes, at bedemanden har været superdygtig.

Familien

Ribe

Vi siger tusind tak for, at du var med til at give Anni den sidste smukke rejse. Vi har haft en god dag, hvor vi har taget den afsked med hende, som var i hendes ånd.

Steen og Anna Grethe

Christiansfeld

Vi er meget glade for den hjælp, bedemanden gav os. Han får vores varmeste anbefaling.

Familien

Videbæk

Tusind tak for hjælpen. Det gjorde det nemmere for os i går, selv om vi var rimelig afklaret med forløbet.

Else

Kolding

Tak for din indsats. Vi har som pårørende følt os i gode hænder og godt hjulpet.

Karin

Bjert

Vi kan varmt anbefale Tina og Morten. Vi har været så glade for at benytte jer.

Ægtefællen

Kolding

Vi har været meget glade for forløbet. Det var rigtig godt, lige fra udsyngningen til jeres hjælp ift. papirarbejde.

Susanne

Jels

Kan ikke sætte en finger på noget. Det hele gik supergodt. Meget glade for jeres overskud og hjælp.

Børnene

Kolding

Vi var glade for bedemanden og kan kun give en anbefaling med herfra.

Esbjerg

Vi er ovenud tilfreds. Tina har simpelthen sådan et dejligt væsen, så vi kan kun være tilfredse.
Ella

Vejen

Vi har været meget tilfredse med jeres service gennem hele forløbet. Tak for det.
Henrik

Esbjerg

Bedemanden Tina har været supersød og sympatisk. Hun guidede detaljeret på en betænksom måde. Det var rart i en svær tid.
Kate

Varde

Tusind tak for den store hjælp og omsorg.
Susanne

Vejen

Tak for god service i forbindelse med min fars død.

Helle

Hejls

Det forløb 100 % perfekt & i en dejlig tone.
Thomas

Kolding

Tusind tak for dit engagement i vores mors bisættelse i går. Vi synes alle, at det var en smuk dag – og præcis, som vores mor ønskede det.
Birgitte

Skodborg

Tina var totalt professionel fra start til slut, men samtidigt behagelig, havde god tid og en lun bemærkning da hun mærkede, at vi ikke var i dyb sorg – vi var virkelig imponerede og talte efterfølgende om, hvor behagelig og fuldendt en oplevelse, det havde været.
Datter og søn

Kolding og Esbjerg

Vi er suverænt tilfredse med Tina fra dette firma. Virkelig professionel og meget, meget dygtig. Hvis vi nogensinde får brug for det igen, bliver det 100 % klart hende igen.

Familien

Brande

En udmærket behandling, empati for mig og værdig behandling af min mand.

Inge

Esbjerg

En meget empatisk bedekvinde. De bedste anbefalinger herfra.

Anne

Kolding

Selvom det er en trist forbindelse at skulle kontakte en bedemand, har vi alle været megatilfredse. Jeg synes ikke kun Tina er professionel, men også et godt og varmt menneske. Særlig god til at snakke med alle mine søskende. Vi var fra starten af yderst tilfredse med hele forløbet. Jeg er meget taknemmelig for, at det var Tina jeg kontaktede.

Rahima

København S

Vi vil gerne sige dig tusinde tak for hjælpen. Vi har følt os godt hjulpet og trygge, og det er vigtigt for os i en svær tid. 

Afdødes døtre

Kolding og Hellerup

Tak for din hjælp i forbindelse med at vores far/ægtemand er gået bort. Vi sætter stor pris på din professionelle tilgang til opgaven, samtidig med at du er en meget behagelig og betrykkende person at være sammen med. Jeg vil gerne anbefale dig.

Henrik

Føvling

Fra start til slut har vi været yderst tilfredse og følt os trygge ved at I havde styr på det hele. Vi har oplevet at være i centrum, at I havde tid og lyst til at gøre det så godt som muligt for os. Vi oplevede også at jeres service strakte sig ud over det aftalte og hvad man kunne forvente. Vi kan kun sige tusind, tusind tak for jeres støtte og overblik, jeres nærværende og diskrete måde at være der på gennem hele forløbet. Det er vi meget taknemmelige for. Og I kan være helt sikre på, at vi til enhver tid vil give jer den bedste anbefaling, til andre. Vi har oplevet den bedste service fra start til slut ❤️❤️❤️

Ulla

Hundested

Vi har haft en fin dag, omstændighederne taget i betragtning. Vi er meget glade for den måde, du har hjulpet os i denne svære tid.

Erik og familie

Bjert

Tusind tak for at du har gjort alt så fint og derved bidraget til, at vores afsked med vores mor blev så smuk og fin. Af hjertet tak for det.

Døtrene

Kolding

Tusind tak for en helt igennem god og venlig service hele vejen igennem forløbet fra hun sover ind til i går ved begravelsen. Vi har følt os helt trygge og i gode hænder hos dig.

Børnene

Kolding og Lunderskov

Du skal vide, at vi har følt os trygge og er meget tilfredse med den service du har ydet.

Vibeke

Gesten

Tak for jeres bistand ved min mands død og bisættelse. Det har været en stor hjælp for mig og resten af familien.

Enken

Kolding

Tak for en dejlig ceremoni. Det gik som vi gerne ville have det og vi sidder med en god fornemmelse omkring det nu.

Linda

Kolding

Tak for en smuk og nærværende begravelse i går for min mor.

Frank

Kolding

Tak for en flot bisættelse i går i Læborg.

Mette

Vejen

Hej Morten

Tak for din hjælp i forbindelse med at vores far/ægtemand er gået bort, vi sætter stor pris på din profesionelle tilgang til opgaven, samtidig med at du er en meget behagelig og betrykkende person at være sammen med, jeg vil gerne anbefale dig.

Henrik

Brørup

DE PERSONLIGE HISTORIER

Det betyder meget at modtage en hilsen fra efterladte på den anden side af begravelse eller bisættelse og de turbulente dage omkring et dødsfald. Mellem praktiske spørgsmål og opgaver deler vi ofte minder, sorg og fortvivlelse … og personlige relationer bygges.

 

Nogle af disse hilsner deler vi nedenfor. Måske kan også dét være en hjælp til at finde ro og trøst omkring den usikkerhed et dødsfald, en begravelse eller bisættelse og alle de praktiske detaljer fører med sig.
Inga Hansen, Kolding

Tusind tak for hjælpen ved min mand, Polles, død og bisættelse. Tak fordi du var så hurtig til at komme. Det var rigtig rart at få taget hul og sat ord på alt det svære, der var sket og som skulle ske.

Det var rigtig fint, at vi bad fadervor, da vi havde lagt Polle i kisten, da mine drenge ikke er særlig vilde med at synge. Jeg kan godt lide at synge, en bryder mig ikke om traditionen med at synge ud – og jeg synes, at du har fornemmelse for, hvad der passer ind i den familie, som du skal tage vare på. Og den dag var det vores familie – og jeg er så taknemmelig for den måde, det hele blev ordnet på.

Tak også fordi du kontaktede journalisten på JV. Han vik skrevet et rigtig fint stykke, som mange har læst og give gode kommentarer til. Det har vi alle været glade for. Tak!
Kjeld Schaleck Mikkelsen

Vi kan varmt anbefale Allan Juul Jakobsen. Da vi havde det allermest svært ved vores søns død, trådte Allan til og hjalp, støttede og gjorde alt, hvad han kunne for at hjælpe os. Han hjalp med det praktiske og han trøstede os alle uanset hvor og hvornår, vi havde brug for det. Så derfor … tak!
Familien Weltz

Hermed de varmeste anbefalinger til bedemand Allan Juul Jakobsen. Dejligt at man er i trygge og gode hænder hos ham. Tusind tak for hjælpen, Allan.
Nikka K. Krog, Esbjerg

 Anbefaler varmt Allan Juul Jakobsen. Han var så varm og lyttende, da jeg ringede og var i sorg. Mødte os d. 23. december sent aften, fordi det var det, vi havde brug for. Han er varm, åben og ærlig og støttede forløbet igennem … ingen overraskelser. Tak!
Nadja Engsig, Kolding

Kære Allan, en lille ros til dig …

 Jeg kan ikke give udtryk for den store taknemmelighed, der fylder mig, over al den hjælp, omsorg og støtte, jeg fik hos Allan i forbindelse med min Fars pludselige død. Allan var professionel og ordentlig hele vejen igennem forløbet og gjorde det nemmere for mig at være i sorgen og ikke bruge alle min ressourcer på at tænke på alt det praktiske. Han tog styringen og det betød alverden i situationen.

Jeg har ikke fortrudt på noget tidspunkt, at jeg valgte at ringe til lige netop Allan.
Mariane Boelt Barslund & familie, Kolding

 Af hjertet TAK for al din hjælp, da min mand og vore 3 pigers far døde.

Din vejledning, empati og støtte går på alle måder ud over, hvad der professionelt kan forventes. Du var en uvurderlig hjælp. Hele vejen igennem forløbet var du på toppen af selv den mindste detalje. Du fulgte løbende op på situationen, og jeg vidste, at jeg trygt kunne stole på, at intet var overset. Jeg satte uådelig stor pris på vores samtaler.

Du sørgede for alt omkring bisættelsen var lige, som vi ønskede. Dermed blev en ekstrem svær dag og tid samtidig fin og mindeværdig. Birthe Nielsen, Kolding

Jeg kan kun sige: Tak for din behandling og effektive udførelse. Tak for empati. 
Ulla, Kolding

Jeg synes, at hele forløbet var rigtig fint. Fra vi var på plejehjemmet, til du kørte væk med min mor. Du guidede os igennem, så alt var så rart for os.  
Lise, Kolding

 

Tak. En stor taknemmelighed for din intelligente, dejlige væremåde og din kloge omsorg angående min Mor. Du hjalp mig meget efter vores møde, og jeg er dig dybt taknemmelig. 

 

 

 

Birgitte Thomsen, Kolding

 

Vi vil alle takke dig, Allan, for meget professionel hjælp. Var vi i tvivl, kunne vi bare ringe. Tak for din ærlighed i forhold til de mange ting, man skal tage stilling til, når man mister en kær/nær person. Du får vores største anbefaling.

 

 

 

Helle Stihaven, Kolding

 

Jeg vil gerne på hele familiens vegne takke dig for den måde, du har været over for os efter fars dødsfald. Du er en meget dygtig og behagelig person, som rummer os alle. Du har indlevelsesevne og gør tingene så fint. Selve bisættelsen var SMUK, og vi fik taget en dejig afsked med far. Alt fungerede bare fra første møde, og vi var TRYGGE ved dig. Blomsterne var også lagt pænt. Jeg og min familie kan kun VARMT anbefale dig.

 

 

 

Jette Overgaard, Kolding

 

Længe har jeg haft i tankerne, at jeg ville skrive min ros på din hjemmeside uden at få gjort alvor af det. Nu nærmer vi os treårsdagen for at vi mistede min milde, søde, favnende, accepterende og livsglade mor – og det er en fin lejlighed.

 

Jeg sætter stor pris på egenskaber som situationsfornemmelse og fingerspitzgefühl, der rækker langt ud over gængs ‘takt og tone’ a la Emma Gad. Du besidder begge dele i rigt mål.

 

Når man har døden tæt på, sættes alt pludselig i perspektiv og proportionerne ændres. Den ro, viden og tryghed, som du på din stilfærdige facon udstrålede, da vi mødte dig, betød uendelig meget. Ikke kun for mig, men for os hver især i tre generationer. Uden at dominere hjalp og guidede du os gennem procedurer og praktiske ting. Du tog kontakt til min yndlingspræst, som stod for begavelsen. Det var vi alle glade for.

 

Der ligger megen tryghed gemt i at vide, hvad man skal, hvordan og hvornår. Den tryghed gav du os. Følelsen af at arrangere begravelsen helt så den passede til vores mor.

Din hjælp var uvurderlig.

 

Min bedste tak!

 

 

 

Irene & John Nielsen, Kolding

 

Vi vil varmt anbefale dig som bedemand til andre bekendtskaber, da vi synes, du er en behagelig og sympatisk mand, der udfører sit embede til stort UG. Det har været rart, at vi har haft dig at støtte os til med diverse spørgsmål, og at du har klaret alt det praktiske. Du sætter dig fuld ud ind i de pårørendes situation og rådgiver yderst tilfredsstillende.

 

Du giver dig tid til alle os pårørende.

 

Møder og telefoniske samtaler har været yderst behagelige, du giver aldeles ikke udtryk for at have travlt med at skulle videre med dagens arbejde.

Det har også været dejligt, at der også kunne snakkes om andet end bisættelsen.

Vi takker endnu engang for et fantastisk og behageligt samarbejde.

 

 

 

Grete Jensen, Kolding

 

Tusind tak for den store hjælp med Birgers begravelse. Kisten var så flot pyntet. Og al den hjælp og støtte, som du giver, er en stor hjælp … det var det også ved Lars’ begravelse. Jeg kan kun anbefale dig til andre.

 

Tusind tak.

 

 

 

Anette Oggesen, Kolding

 

Af hjertet tak.

 

Tusind tak for din omsorg og strukturerede tilgang, når situationen kræver det. Jeg følte mig midt i chokket og sorgen taget hånd om på bedste vis, og det er noget, jeg har værdsat rigtig meget. Jeg kan på det varmeste anbefale din evne og kompetence til at støtte familier, når døden gør sit indtog og alting midlertidigt bliver svært.

 

 

 

Christel Sonne Rasmussen, NLP & parterapeut, sonnerasmussen.dk,  Kolding

 

Natten til d. 1. juni 2016 ringede det på vores dør. Det var politiet, der stod udenfor. De fortalte, at mine børns far var blevet påkørt og var afgået ved døden nogle få timer forinden. Den nat sendte sorg og fortvivlelse gennem os. Oplevelsen af kaos og tomhed spredte sig de første timer. Hurtigt kom der dog klarere tanker, og vi kontaktede en bedemand.

 

Allerede onsdag – få timer senere – kom Allan hjem til os privat. Han forklarede roligt og indlevende procedurer og regler, kom med prisforslag til begravelse og fortalte os,  hvad der ellers var at vide. Det var absolut guld værd.

 

Allan har været en ekstremt stor hjælp. Specielt fordi det var min 20-årige søn, der var nærmeste pårørende – og derfor den, som alle myndigheder skulle tale med. Vi ved ganske enkelt ikke, hvordan den første uge ville være forløbet, hvis vi ikke havde haft Allan som hjælp.

 

Ikke nok med at han varetog alt det praktiske omkring højtideligheden en uge senere. Han hjalp også med at afhente tøj og klæde børnenes far på, så han kom godt afsted.

 

Vi har kun de varmeste og allermest taknemmelige tanker omkring håndteringen af én af de absolut sværeste tider i vores liv. Den ro, viden og venlighed, som Allan udviste gjorde det hele langt mere overkommeligt.

 

Af hjertet tak!

 

 

 

Leif Hansen, Kolding

 

For os er en bedemands opgave, at være lyttende, have overblik og at være handlekraftig.

 

Da isen blev tynd, sorgen tyngede – og vi have svært ved at se de lyse sider af livet, kunne Allan fuldt ud leve op til sin opgave. På sin professionelle måde aflæste han os og viste hver enkelt hensyn og omsorg.

 

Vi fik en bisættelse, som til fulde levede op til ønskerne fra vores afdøde forældre og os. Tak!

 

 

 

Preben Jensen, Kolding:

 

Det var en tilfældighed, at vi valgte at ringe til Allan Juul Jakobsen, da vores 93-årige far gik bort tidligt Palmesøndag morgen – men i dag er vi taknemmelige for, at Allan tog telefonen, og at vi nu kan se tilbage på en god oplevelse midt i sorgen.

 

Selvom dødsfaldet ikke var uventet, stod vi med følelsen: “Hvad gør vi nu?”. Allan samlede os som familie, gav os ro – og tog over på en behagelig og tryg måde.

 

Vi fik en god og ærlig rådgivning omkring selve begravelsen, økonomi, og når der i ugen op til begravelsen opstod praktiske spørgsmål i forbindelse med bl.a. tømning af bolig og betaling af husleje. Samtidig fik Allan hurtigt skabt en fælles forståelse for de økonomiske rammer, som også gav ro og tryghed. Han engagerede sig i vores bekymringer omkring familiegravstedet, arrangerede møde med kirkegårdens anlægsgartnere – og på Allans anbefaling fik vi kontakt til alle tiders præst, som fjernede den sidste usikkerhed og holdt den smukkeste tale, som vi også fik på papir.

 

Allan har evnen til at sætte ord på. Han støttede os ved at være tilstede, opmærksom og nærværende – også under selve begravelsen. Sammen med sorgen fyldte det uvisse og ukendte tankerne, men Allan løftede de tunge sten, havde styr på det og hjalp os med at planlægge en begravelse helt i vores fars ånd.

 

En stor tak til Allan …

 

 

 

Anette og Nils Bonde:

 

Det er nu næsten 5 uger siden, vi mistede vores kære. Fra første færd var du klar til hurtig “udrykning”, hvilket vi på grund af afstanden fra Hillerød til Kolding var meget glade for. Og forløbet – var over vores forventning. Vi lagde kortene på ordet og oplevede en seriøs og meget kompetent behandling fra din side. Du tog udgangspunkt i afdøde og vores situation, og der var IKKE tale om noget oversalg eller mersalg af ydelser fra din side.

Du overtog alt besværet for os, fik arrangeret det hele – og vi har nu kunnet afslutte dette kapitel på bedste vis.

Mange tak for din professionelle hjælp.

 

 

 

 

Eskil Holten Haargaard:

 

Professionel og yderst betænksom. Jeg vil gerne anbefale Allan Jacobsen på det varmeste. Et yderst professionelt menneske med stor menneskelig indlevelse med sans for detaljerne. Vi giver ham de varmeste anbefalinger!

 

 

Lige fra start af processen må vi rose Allan, han gjorde et kanon indtryk fra start og var med hele vejen, midt i den svære tid. Ligeledes er han meget sympatisk, og der skete ingen fejl, stor ros. Vi var slet ikke i tvivl om der manglede noget Allan havde det hele med. Endnu en gang stor tak til Allan

Med Venlig Hilsen

Familien Frederiksen Middelfart

Jette Mikkelsen, Kolding: 

Vi fik den bedst tænkelige hjælp, da vi havde allermest brug for det. Det var en utrolig behagelig oplevelse i en meget svær stund, og vi fik al den hjælp og information, som vi havde brug for til at få en “god” begravelse.

 

Lotte Lund, Kolding (på min mors og egne vegne):

 En bedemand som Allan findes ikke. Han er unik. Hjælpsom udover alle grænser. Et meget varmt mennesker. Jeg var ikke klar over, at en bedemand kunne være, som han er. I en svær periode hvor man har mistet et kært familiemedlem, har det samtidig været en oplevelse, at lære Allan at kende. Han gjorde det nemmere at komme igennem dagene indtil begravelsen. En stor tak til Allan.

Familien Birch, fra Kolding og fra Fyn: 

For nylig døde min mor efter kort tids sygdom og ophold på hospice i Svendborg. Det skete lørdag formiddag. Vi bor i Kolding, så jeg ringede til Allan, som fortalte, at naturligvis ville han gerne komme til Svendborg samme aften. Ved ankomsten havde han en samtale med min far, der som den efterladte jo står med de praktiske gøremål, der er efter et dødsfald. Allan spurgte ind til de praktiske ting og der blev aftalt detaljer. Under samtalen hørte jeg flere gange Allan sige noget i stil med: “Det kan vi gøre billigst, hvis vi …”. Det var absolut en positiv overraskelse.

Mor blev derefter lagt i kiste, “sunget ud” – og kørt til kapellet. Vi havde da alle taget en smuk afsked med hende. Som familie var vi selvfølgelig meget “slidte” af de sidste dages sørgelige begivenheder. Derfor var det for os en meget stor lettelse, at Allan kunne tage hånd om alt det praktiske. Alternativt skulle vi alle jo tage endnu en overnatning, før vi kunne foretage udsyngningen m.v. næste formiddag.

Selve bisættelsen en uge senere forløb helt som den skulle. Der var flere små detaljer undervejs, hvor Allan meget diskret hjalp os med små praktiske ting, der dukker op på sådan en dag. Ved nærmere eftertanke havde han faktisk afgørende indflydelse på en fejlfri bisættelse. Han var bare så diskret, at vi først har lagt mærke til det her bagefter.

Bedre anbefaling kan en bedemand vel ikke få.

Han får i hvert fald min families og mine bedste anbefalinger.