Hvem er vi?

Bedemand

Morten Paulsen

Mit navn er Morten Dencker Borgen Paulsen og jeg er født i 1977. Jeg er far til tre dejlige børn, en pige og to drenge. Kommer fra Esbjerg, men har boet i både Kolding og Vejen i flere år.

Som bedemand har jeg flere års erfaring fra områderne Kolding-, Vejen- og Esbjerg kommune. Før min tid som bedemand er jeg oprindeligt uddannet radiohandler og livredder og har 30 årserfaring fra detailhandlen, her af 20 år som butikschef.

Min fritid bruger jeg på mine børn, samt noget spinning og svømning. Ellers nyder jeg at slappe af i en sauna, og det gerne sammen med noget vinterbadning.

Døden har jeg desværre selv haft tæt inde på kroppen flere gange, senest hvor jeg mistede min mor til kræften i en alt for tidlig alder.

Bedemand

Tina Thomsen

Jeg er født i 1976 og har før opstarten som selvstændig bedemand, været ansat som bedemand, hvor jeg har kørt i både Jylland og på Fyn.

Erhvervsmæssigt har jeg tidligere været beskæftiget indenfor offshore, hotel, rejse- og fragtbranchen samt i et helikopterselskab.

Min fritid bruger jeg gerne sammen med familie og venner samt i ridesporten, hvor jeg bl.a. fungerer som dommer ved stævner i ridebanespringning. 

Personligt har mit liv budt på en del oplevelser, blandt andet sygdom og dødsfald i min familie. Oplevelser som har givet mig en stor indsigt i, hvordan vi kan reagere i krise og sorg, men også hvordan vi kan finde en vej videre. Jeg ved hvilken forskel en støttende hånd kan betyde, når sorgen rammer.