DIN BEDEMAND I KOLDING, VEJEN OG ESBJERG

DIN BEDEMAND I KOLDING, VEJEN OG ESBJERG

Vi er erfarne bedemænd med lokal tilstedeværelse i Kolding, Vejen og Esbjerg. Vi støtter efterladte i at skabe ro til at tage en smuk og personlig afsked i den svære tid, vi oplever, når vi mister et kært menneske.

Uanset om et dødsfald er pludseligt eller ventet, uanset om det er et nært familiemedlem eller en god ven, vi mister, så følges et dødsfald af usikkerhed og ubesvarede spørgsmål.  Tiden er knap – og det er her, du kan række ud efter den erfaring og hjælp, som vi bedemænd kan støtte dig med.

Vores nøgleord er tryghed og nærvær – og vi har den største respekt for både efterladte og afdøde. Når du kontakter os, er du i trygge hænder – og sammen får vi overblik over det praktiske i forbindelse med begravelse eller bisættelse, så intet er overladt til tilfældighederne, hverken før, under eller efter højtideligheden. Du kan kontakte os her på siden, eller ringe til os på 75 56 57 00

Vi kan besøge dig og din familie hjemme, på sygehuset eller på hospice – ligesom du er velkommen i en af vores begravelsesforretning. Det vigtigste er, at vi kan finde ro til at tale sammen – og dele den viden, som du har brug for at dele for at begravelsen eller bisættelsen bliver en personlig og varm afsked.

“Du kan kontakte os præcis, når behovet opstår. Vi træffes døgnet rundt, året rundt – uafhængig af ferier og helligdage – og dit opkald er ALDRIG ubelejligt…”

Her på siden kan du helt uforpligtende og anonymt forberede dig på de spørgsmål, vi vil stille – og blive afklaret omkring personlige ønsker, så du efterfølgende kan finde ro til at koncentrere dig om det vigtigste;

Det sidste, smukke farvel …