Bedemand i Vejen

Tryghed og nærvær

Vi er din lokale bedemand i Vejen

Vi kan støtte dig i at skabe ro til at tage en smuk og personlig afsked i den svære tid, som vi alle oplever, når vi mister et kært menneske. Vi vil hjælpe dig og give dig tryghed, i den svære tid umiddelbart efter et dødsfald. Vi er lokal kendte bedemand i vejen og omegnen og kan derfor hjælpe med kontakten til kirke, begravelsesvæsen, kirkegård og krematorium og de andre opgaver der opstår. Du kan trygt række ud efter vores erfaring som bedemænd – og vide, at du vil blive mødt med nærvær og respekt døgnet rundt, året rundt. Dit opkald er aldrig ubelejligt.

Alle Typer Af Afsked

Der er ikke to begravelser eller bisættelser der er ens, og der er sjældent noget som er rigtig eller forkert. Vi hjælper dig sådan at du får det som ønsket. Og fordi vi er bedemand i vejen, har vi stor kenskab til lokale muligheder.

BORGERLIG

BEGRAVELSE

BISÆTTELSE

Spredning af asken

Hvordan Forgår Det

Efter du har kontaktet en bedemand
(bemærk at step 2 og 3 er eksempeler og alt efter dine/jeres ønsker vil disse være anderledes)

1

Første møde

Vi kan mødes, hvor det føles rigtigt – det er dig der bestemmer dette og når vi har talt sammen, sikrer vi, at du med det samme får et fuldt økonomisk overblik – både over udgifterne til bedemanden og de udgifter, som kan forventes fra andre sider.

2

Planlægningen

Umiddelbart efter vores første møde kan bedemanden tage kontakt til kordegn, præst, kirkegård og undersøger mulighederne – og vender hurtigst muligt tilbage, så du kan dele detaljer om højtideligheden med familie og venner.

3

Afskeden

Før højtideligheden køres kisten fra hjemmet, sygehuset eller hospice til kapel eller kirke. Du kan naturligvis følge rustvognen på denne køretur, vi kan aftale en speciel rute og vi kan eventuelt gøre et kort stop ved afdødes hjem eller et andet sted, som havde en speciel betydning for afdøde.

Nogle af vores tjenester

Rustvognskørsel

Uanset om afdøde går bort i eget hjem (også plejecenter), på hospice eller på hospitalet, så kan vi være behjælpelige med afhentning af afdøde.

Kister

Vores kister bliver produceret i Danmark. Da fabrikken producerer kisterne fra bunden, betyder det at der fuldstændig styr på miljø og kvalitet i produktionen.

Kisteilægning

Hvis afdøde går bort i eget hjem (herunder plejecenter og hospice) vil bedemanden bringe kisten dertil og sørge for ikistelægning. Det vil være muligt at afholde en udsyngning fra hjemmet for afdøde.

Bedemand og bedemandens opgaver

Kirker I Vejen Kommune

Der er ikke to kirker der der ens, og er du i tvivl om hvilken èn, den afdøde skal begraves på eller bisættes fra. Så kan det være godt at snakke med en bedemand fra Vejen, vi kender graveren, og vil støtte dig i at finde frem til den rigtig beslutning.

Vejen Kirke
Nørregade 98
6600 Vejen
Telefon: 75 36 29 04

Johanneskirken
Østergade 21A
6650 Brørup

Holsted Kirke
Vestergade 11
6670 Holsted

Johanneskirken
Østergade 21A
6650 Brørup

Føvling kirke
Kirkebakken 1
6683 Føvling

Vejen Kirke

Nørregade 98

6600 Vejen

Telefon: 75 36 29 04

Johanneskirken

 Østergade 21A

6650 Brørup

Holsted Kirke

Vestergade 11

6670 Holsted

Læborg Kirke

Læborgvej 5A

6600 Vejen

Føvling Kirke

Kirkebakken 1

6683 Føvling

Vores kunder siger

Bedemand Paulsen

Din vejledning, empati og støtte går på alle måder ud over, hvad der professionelt kan forventes. Du var en uvurderlig hjælp. Hele vejen igennem forløbet var du på toppen af selv den mindste detalje. Du fulgte løbende op på situationen, og jeg vidste, at jeg trygt kunne stole på, at intet var overset. Jeg satte uådelig stor pris på vores samtaler. Du sørgede for alt omkring bisættelsen var lige, som vi ønskede. Dermed blev en ekstrem svær dag og tid samtidig fin og mindeværdig.

Birthe Nielsen

Vejen

Bedemand Paulsen

Det var rigtig fint, at vi bad fadervor, da vi havde lagt Polle i kisten, da mine drenge ikke er særlig vilde med at synge. Jeg kan godt lide at synge, en bryder mig ikke om traditionen med at synge ud – og jeg synes, at du har fornemmelse for, hvad der passer ind i den familie, som du skal tage vare på. Og den dag var det vores familie – og jeg er så taknemmelig for den måde, det hele blev ordnet på.

Tak også fordi du kontaktede journalisten på JV. Han vik skrevet et rigtig fint stykke, som mange har læst og give gode kommentarer til. Det har vi alle været glade for. Tak!

Kjeld Mikkelsen

Vejen

Bedemand Paulsen

Jeg vil gerne på hele familiens vegne takke dig for den måde, du har været over for os efter fars dødsfald. Du er en meget dygtig og behagelig person, som rummer os alle. Du har indlevelsesevne og gør tingene så fint. Selve bisættelsen var SMUK, og vi fik taget en dejig afsked med far. Alt fungerede bare fra første møde, og vi var TRYGGE ved dig. Blomsterne var også lagt pænt. Jeg og min familie kan kun VARMT anbefale dig.

Jette Overgaard

Læborg

Priser & Pakker

De viste prisoverslag er eksempler, men vi kommer gerne med et overslag der er lavet til dig efter dine ønsker.

 

Eksempler

Ja tak, til Tryghed og Nærvær

Ring til os på

Tlf: 75 56 57 00

Send os en email

kontakt@bedemandpaulsen.dk