Bedemand Varde

Vi dækker også Varde

Bedemand Paulsen er din pålidelige begravelsesforretning. Vores afdeling i Esbjerg kan også hjælpe dig i Varde, hvis du leder efter en dygtig og omsorgsfuld bedemand i omegnen af Varde, så er vi her for at hjælpe dig i din svære tid.

 

Vi forstår, hvor svært det er at miste en man holder kær, og vi er dedikerede til at lette byrden for dig og dine pårørende. Vi er klar til at støtte dig og sørge for, at den afdøde får en smuk og værdig begravelse.

 

Bedemand Allan Juul Jakobsen
bedemændene

Vores bedemænd er nærværende

Vores bedemænd ved om nogen, hvor svært det kan være at sige farvel til et kært familiemedlem eller en nær ven. Derfor gør de alt, hvad de kan for at lette processen med begravelsen eller bisættelsen, så du kan fokusere på at mindes den afdøde og få sagt et sidste farvel uden praktiske bekymringer i baghovedet. 

Din bedemand hjælper dig igennem de praktiske ting som valg af kiste, blomster, musik og meget andet. På den måde får den afdøde den bedst mulige afsked og du bliver lettet for praktiske opgaver.

Kontakt os dag og nat

Vi er klar til at hjælpe dig døgnet rundt, da vi er klar over at behovet for en bedemand kan opstå når som helst. Du kan tage kontakt til os døgnet rundt uanset om det er hverdag eller weekend. Så tager vi en snak om hvad det næste skridt er for jer. 

Vi varetager de praktiske opgaver som kontakt med myndighederne og præsten og andre, der skal involveres i begravelsen. Vigtigst for os er, at der bliver taget hånd om den afdøde og de pårørende med stor respekt.

Sådan foregår det

Møde med bedemanden

Bedemanden vil sørge for at aftale et møde med dig, med tid og sted som du ønsker det. Vi ved, at det kan være mere behageligt at tale om jeres ønsker og behov i trygge omgivelser, så vi kommer gerne på besøg hos jer eller et andet sted, der føles komfortabelt for jer.

Det praktiske

Gennem den uforpligtende samtale vil jeres bedemand guide jer gennem forløbet op til en begravelse og hjælpe jer med at tage nødvendige beslutninger.

I vil gennemgå alle de praktiske detaljer, såsom valget af kisten, blomsterudsmykning, musik og eventuelle religiøse ceremonier. Sammen vil I skabe et flot og personligt sidste farvel, der afspejler jeres ønsker for den afdøde og vedkommendes værdier.

Begravelse efter jeres ønsker

Når I har drøftet ønsker og behov, tager bedemanden kontakt til kordegnen, præsten, kirkegården og andre relevante indsatser for at undersøge mulighederne for begravelsen.

Derefter vender bedemanden tilbage til jer med de forskellige muligheder og priser, så I kan træffe informerede beslutninger. Vores mål er at skabe en begravelse, der er skræddersyet til jeres behov og respekterer jeres ønsker.

Hvad kan vi gøre for jer?

En traditionel begravelse

Din lokale bedemand kan selvfølgelig hjælpe med traditionelle begravelser og bisættelser. Vi kender betydningen af at følge de ceremonielle og kulturelle traditioner, der er ved sådan begravelse eller bisættelse. Sammen sikrer vi, at der er taget hånd om alle detaljer, herunder valg af kiste, blomsterarrangementer, musik og religiøse ritualer. Vi vil skabe en smuk og meningsfuld ceremoni, der ærer den afdøde som I ønsker det.

En Borgerlig begravelse

Vi er også bekendt med behovet for at arrangere borgerlige begravelser, der ikke er knyttet til en bestemt religiøs tradition. Vores bedemænd vil i samarbejde med jer skabe en personlig og meningsfuld ceremoni, der afspejler den afdødes liv og værdier. Uanset om I vælger en udendørs ceremoni eller en mindre formel samling, vil vi sørge for, at det bliver en mindeværdig sidste afsked.

Spredning af aske

For dem, der ønsker at sprede asken efter en bisættelse, tilbyder vi også vejledning i denne proces. Vi rådgiver jer om lovgivning og praktiske foranstaltninger vedrørende spredning af aske, hvad end det er til søs, i naturen eller på en kirkegård. Vores team sikrer, at alt bliver arrangeret korrekt og efter jeres ønsker og de gældende regler.

Vores kunder siger

“Vi vil varmt anbefale dig som bedemand til andre bekendtskaber, da vi synes, du er en behagelig og sympatisk mand, der udfører sit embede til stort UG. Det har været rart, at vi har haft dig at støtte os til med diverse spørgsmål, og at du har klaret alt det praktiske. Du sætter dig fuld ud ind i de pårørendes situation og rådgiver yderst tilfredsstillende.”

Grete

“Der ligger megen tryghed gemt i at vide, hvad man skal, hvordan og hvornår. Den tryghed gav du os. Følelsen af at arrangere begravelsen helt så den passede til vores mor.

Din hjælp var uvurderlig.”

Irene og John

“Jeg synes, at hele forløbet var rigtig fint. Fra vi var på plejehjemmet, til du kørte væk med min mor. Du guidede os igennem, så alt var så rart for os.”

Lise

Priser & Pakker

De viste prisoverslag er eksempler, men vi kommer gerne med et overslag der er lavet til dig efter dine ønsker.

 

Eksempler

Lokale kirker nær Varde

Der findes mange kirker i Varde og omegn. Derfor har vi lavet dette kort for at give dig et overblik over dem. Nogle mennesker har en helt særlig tilknytning til én bestemt kirke, og i disse tilfælde er det nemt at vælge, hvor begravelsen skal finde sted.

Andre gange har man ikke en sådan tilknytning til nogen kirke, og der kan det være en fordel at sparre med en erfaren bedemand. Vi kender kirkerne og kan hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning.

Livets Kilde Varde
Nordre Blvd. 112
6800 Varde
Tlf: 24 80 63 73

Øse Kirke
Sønderskovvej 123
6800 Varde
Tlf: 26 67 59 49

Grimstrup Kirke
Egedalvej 3
6818 Årre
Tlf: 75 19 10 90

Hostrup Kirke
Hostrupvej 15
6715 Esbjerg N
Tlf: 75 11 60 30

Hjerting Kirke
Hjerting Byvej 13
6710 Esbjerg V
Tlf: 75 11 56 72

Sct. Jacobi Kirke
Kirkepladsen 4
6800 Varde
Tlf: 61 61 14 81

Næsbjerg Kirke
Hovedgaden 38
6800 Varde
Tlf: 26 67 59 49

Vester Nebel Kirke
Stokbrovej 9
6715 Esbjerg N
Tlf: 75 16 71 54

Janderup Kirke
Præstegårdvej 29B
6851 Janderup
Tlf: 75 26 90 38

Guldager Kirke
Kirkevænget 7
6710 Esbjerg V
Tlf: 75 11 60 30

Hodde Kirke
Letbækvej 17
6862 Tistrup
Tlf: 75 29 93 08

Årre Kirke
Tranbjergvej 7
6818 Årre
Tlf: 75 19 50 41

Bryndum Kirke
Bryndumvej 115
6715 Esbjerg N
Tlf: 75 16 71 54

Billum Kirke
Kildegårdvej 2
6852 Billum
Tlf: 75 26 90 38

Thorstrup Kirke
Gl Præstevej 2
6800 Varde
Tlf: 75 26 40 55

Rousthøje Kirke
Kirkevejen 20
6818 Årre
Tlf: 75 19 10 90

Alslev Kirke
Alslev Kirkevej 20
6800  Varde
Tlf: 75 26 90 38

Aal Kirke
Kirkegade 40A
6840 Oksbøl
Tlf: 30 30 10 29