Bedemand i Kolding

Tryghed og nærvær

Vi er din lokale bedemand i Kolding

Vi kan støtte dig i at skabe ro til at tage en smuk og personlig afsked i den svære tid, som vi alle oplever, når vi mister et kært menneske. Vi vil hjælpe dig og give dig tryghed, i den svære tid umiddelbart efter et dødsfald. Vi er lokal kendte bedemand i Kolding og omegnen og kan derfor hjælpe med kontakten til kirke, begravelsesvæsen, kirkegård og krematorium og de andre opgaver der opstår. Du kan trygt række ud efter vores erfaring som bedemænd – og vide, at du vil blive mødt med nærvær og respekt døgnet rundt, året rundt. Dit opkald er aldrig ubelejligt.

Alle Typer Af Afsked

Der er ikke to begravelser eller bisættelser der er ens, og der er sjældent noget som er rigtig eller forkert. Vi hjælper dig sådan at du får det som ønsket. Og fordi vi er bedemand i Kolding, har vi stor kenskab til lokale muligheder.

Bedemandens

opgaver ved

en
BEGRAVELSE

BISÆTTELSE

Skovbegravelse

Hvordan Forgår Det

Efter du har kontaktet en bedemand
(bemærk at step 2 og 3 er eksempeler og alt efter dine/jeres ønsker vil disse være anderledes)

1

Første møde

Vi kan mødes, hvor det føles rigtigt – det er dig der bestemmer dette og når vi har talt sammen, sikrer vi, at du med det samme får et fuldt økonomisk overblik – både over udgifterne til bedemanden og de udgifter, som kan forventes fra andre sider.

2

Planlægningen

Umiddelbart efter vores første møde kan bedemanden tage kontakt til kordegn, præst, kirkegård og undersøger mulighederne – og vender hurtigst muligt tilbage, så du kan dele detaljer om højtideligheden med familie og venner.

3

Afskeden

Før højtideligheden køres kisten fra hjemmet, sygehuset eller hospice til kapel eller kirke. Du kan naturligvis følge rustvognen på denne køretur, vi kan aftale en speciel rute og vi kan eventuelt gøre et kort stop ved afdødes hjem eller et andet sted, som havde en speciel betydning for afdøde.

Nogle af vores tjenester

Rustvognskørsel

Uanset om afdøde går bort i eget hjem (også plejecenter), på hospice eller på hospitalet, så kan vi være behjælpelige med afhentning af afdøde.

Udbringning af urne

Vi tilbyder at afhente urne på krematorie efter endt kremering. Vi bringer herefter urnen ud til den ønskede kirkegård. Hvis der er valgt askespredning, tilbyder vi at bringe urnen ud til de efterladte, eller vi kan stå for selv askespredningen.

Ceremoni ved bedemand

Såfremt afdøde ikke er medlem af Folkekirken vil det som udgangspunkt ikke være muligt at holde højtideligheden i kirken ligesom det heller ikke vil være muligt at have en præst til at forestå ceremonien. I stedet kan de pårørende selv arrangere og afholde en mindeceremoni. Denne ceremoni kan finde sted i kapel, i hjemmet eller andet passende sted. Det er muligt at få bedemanden til at arrangere og forestå ceremonien.

Bedemand og bedemandens opgaver
Kirke i Varde, hvor du også har mulighed for at afholde højtidligheden

Kirker I Kolding og omegen

Der er ikke to kirker der der ens, og er du i tvivl om hvilken èn, den afdøde skal begraves på eller bisættes fra. Så kan det være godt at snakke med en bedemand fra Kolding, vi kender graveren, og vil støtte dig i at finde frem til den rigtig beslutning, og det rigtige sted. Her er nogle af kirkerne i Kolding og omegen.

Sankt Nicolai Kirke
Nicolaiplads 3
6000 Kolding
Telefon: 21 27 27 27
Se websted klik her

Dalby Kirke
Dalbyvej 69
6000 Kolding
Telefon: 75 50 23 27

Harte Kirke
Hartevej 3
6000 Kolding
Telefon: 61 38 52 62

Seest Kirke
Kirketoft 4A
Seest
6000 Kolding
Telefon: 75 52 47 07

Sankt Michaels Kirke
Sct Michaels Gade 2
6000 Kolding
Telefon: 75 52 76 01

Bramdrup Kirke
Kirkely 21
6000 Kolding
Telefon:

Sankt Nicolai Kirke

Nicolaiplads 3

6000 Kolding

Telefon: 21 27 27 27

Sankt Michaels Kirke

Sct Michaels Gade 2

6000 Kolding

Telefon: 75 52 76 01

Bramdrup Kirke

Kirkely 21

6000 Kolding

Telefon: 

Dalby Kirke

Dalbyvej 69

6000 Kolding

Telefon: 75 50 23 27

Seest Kirke

Kirketoft 4A

Seest

6000 Kolding

Telefon: 75 52 47 07

Harte Kirke

Hartevej 3

6000 Kolding

Telefon: 61 38 52 62

Vores kunder siger

“Vi fik den bedst tænkelige hjælp, da vi havde allermest brug for det. Det var en utrolig behagelig oplevelse i en meget svær stund, og vi fik al den hjælp og information, som vi havde brug for til at få en “god” begravelse.”

Jette Mikkelsen

Kolding

“Det er nu næsten 5 uger siden, vi mistede vores kære. Fra første færd var du klar til hurtig “udrykning”, hvilket vi på grund af afstanden fra Hillerød til Kolding var meget glade for. Og forløbet – var over vores forventning. Vi lagde kortene på ordet og oplevede en seriøs og meget kompetent behandling fra din side. Du tog udgangspunkt i afdøde og vores situation, og der var IKKE tale om noget oversalg eller mersalg af ydelser fra din side.

Du overtog alt besværet for os, fik arrangeret det hele – og vi har nu kunnet afslutte dette kapitel på bedste vis.

Mange tak for din professionelle hjælp.”

Anette og Nils Bonde

For os er en bedemands opgave, at være lyttende, have overblik og at være handlekraftig.

Da isen blev tynd, sorgen tyngede – og vi have svært ved at se de lyse sider af livet, kunne Allan fuldt ud leve op til sin opgave. På sin professionelle måde aflæste han os og viste hver enkelt hensyn og omsorg.

Vi fik en bisættelse, som til fulde levede op til ønskerne fra vores afdøde forældre og os. Tak!

Leif Hansen

Kolding

Priser & Pakker

De viste prisoverslag er eksempler, men vi kommer gerne med et overslag der er lavet til dig efter dine ønsker.

 

Eksempler

Ja tak, til Tryghed og Nærvær

Ring til os på

Tlf: 75 56 57 00