Bedemand Jels-Rødding

Din lokale bedemand i Jels-Rødding området

Når du står over for at skulle sige farvel til en nær person, kan det være en trøst at have en nærværende og lokal bedemand ved din side. Hos Bedemand Paulsen er vi dedikerede til at støtte dig og dine nærmeste gennem den svære tid med respekt, empati og professionalisme. Vi er stolte af at være din lokale bedemand i Jels-Rødding området og står klar til at hjælpe jer med en personlig og værdig afsked.

 

Bedemand Morten Paulsen
Bedemændene Morten og Tina

Mød de nærværende bedemænd

Vi har stor erfaring som bedemænd, og vi har både den faglige ekspertise og de personlige erfaringer til at forstå dybden af sorgen og behovene hos de efterladte. Vi ved, at ikke to begravelser eller bisættelser er ens, og derfor lytter vi altid nøje til jeres ønsker og behov. Hos os får I en fast kontaktperson, som vil følge jer gennem hele forløbet og sikre, at alt bliver arrangeret på den bedst mulige måde.

Få en personlig og værdig afsked

Vi forstår vigtigheden af at skabe en smuk og mindeværdig begravelse eller bisættelse, og derfor tilbyder vi en omfattende service, der strækker sig fra det første møde til den sidste afsked. Vi lægger vægt på at tage os af alle praktiske gøremål, så I kan fokusere på at sørge og mindes jeres kære på den måde, der er rigtig for jer.

Bedemand og bedemandens opgaver

Hvordan foregår det?

Det første møde

Vi starter altid samarbejdet med en personlig samtale, hvor vi kan tale om jeres ønsker og behov. Vi tilpasser os jer og kan mødes hvor som helst, der føles rigtigt. Efter vores samtale giver vi jer et økonomisk overblik, så I kan have ro i sindet.

Planlægningen

Umiddelbart efter det første møde tager vi kontakt til relevante parter, herunder præst, kordegn og kirkegård, og undersøger mulighederne. Vi vender tilbage med detaljer om højtideligheden, så I kan dele dem med familie og venner.

Den sidste afsked

Vi sørger for transporten af kisten til og fra kirken og tilpasser os jeres ønsker om ruten. Vi går langt for at opfylde afdødes sidste vilje og skabe en værdig afsked.

Hvad kan vi hjælpe med?

Kister

Vi tilbyder et udvalg af kvalitetskister, der er produceret med omhu og respekt for både miljøet og den afdødes ønsker og stil.

Kisteilægning

Vores erfarne team står klar til at håndtere kisteilægning med omhu og respekt, uanset om det foregår i hjemmet, på plejecentret eller på hospice.

Ceremoni ved bedemand

Hvis den afdøde ikke er medlem af Folkekirken, kan vi arrangere og forestå en smuk ceremoni, uanset om det er i et kapel, derhjemme eller et andet passende sted.

Vores kunder siger

Bedemand Paulsen

Din vejledning, empati og støtte går på alle måder ud over, hvad der professionelt kan forventes. Du var en uvurderlig hjælp. Hele vejen igennem forløbet var du på toppen af selv den mindste detalje. Du fulgte løbende op på situationen, og jeg vidste, at jeg trygt kunne stole på, at intet var overset. Jeg satte uådelig stor pris på vores samtaler. Du sørgede for alt omkring bisættelsen var lige, som vi ønskede. Dermed blev en ekstrem svær dag og tid samtidig fin og mindeværdig.

Birthe Nielsen

Vejen

Bedemand Paulsen

Det var rigtig fint, at vi bad fadervor, da vi havde lagt Polle i kisten, da mine drenge ikke er særlig vilde med at synge. Jeg kan godt lide at synge, en bryder mig ikke om traditionen med at synge ud – og jeg synes, at du har fornemmelse for, hvad der passer ind i den familie, som du skal tage vare på. Og den dag var det vores familie – og jeg er så taknemmelig for den måde, det hele blev ordnet på.

Tak også fordi du kontaktede journalisten på JV. Han vik skrevet et rigtig fint stykke, som mange har læst og give gode kommentarer til. Det har vi alle været glade for. Tak!

Kjeld Mikkelsen

Vejen

Bedemand Paulsen

Jeg vil gerne på hele familiens vegne takke dig for den måde, du har været over for os efter fars dødsfald. Du er en meget dygtig og behagelig person, som rummer os alle. Du har indlevelsesevne og gør tingene så fint. Selve bisættelsen var SMUK, og vi fik taget en dejig afsked med far. Alt fungerede bare fra første møde, og vi var TRYGGE ved dig. Blomsterne var også lagt pænt. Jeg og min familie kan kun VARMT anbefale dig.

Jette Overgaard

Læborg

Priser & Pakker

De viste prisoverslag er eksempler, men vi kommer gerne med et overslag der er lavet til dig efter dine ønsker.

Eksempler

Kirker i Jels-Rødding området

I Jels-Rødding området findes en række forskellige kirker, hver med deres unikke karakter og historie. Som lokale bedemænd kender vi disse kirker indgående og kan rådgive dig i valget af den rette kirke til at sige farvel til din kære. Uanset om du har en særlig tilknytning til en bestemt kirke, eller hvis du har brug for vejledning, står vi klar til at støtte dig gennem denne beslutning. Lad os sammen finde det perfekte sted til begravelsen, der ærer den afdødes liv og giver jer fred og trøst i denne vanskelige tid.

Jels Kirke
Jels Søndergade 2
6630 Rødding
Telefon: 74 52 21 26

Hygum Kirke
Ribevej 53
6630 Rødding
Telefon: 74 85 51 17

Gram Kirke
Kirkealle 26
6510 Gram
Telefon: 74 82 26 22

Vamdrup Kirke
Vestergade 57
6580 Vamdrup
Telefon: 75 58 36 68

Oksenvad Kirke
Vadstedvej 11B
6560 Sommersted
Telefon: 74 50 41 58

Rødding Kirke
Rødding Kirkevej 2
6630 Rødding
Telefon: 20 40 82 34

Fole Kirke
Folevej 33
6510 Gram
Telefon: 74 82 26 22

Sommersted Kirke
Kirkevej 17
6560 Sommersted
Telefon: 74 50 41 58

Malt Kirke
Jelshøjvej 1A
6600 Vejen
Telefon: 61 20 39 95

Rødding Frimenighedskirke
Kirkebakken 1
6630 Rødding
Telefon: 74 84 11 17

Øster Lindet Kirke
Præstegårdsvej 5A
6630 Rødding
Telefon: 20 40 82 34

Skrave Kirke
Skravevej 15
6630 Rødding
Telefon: 74 84 81 14

Askov Kirke
Askov Kirkevej 7A
6600 Vejen
Telefon: 75 36 14 97

Hjerting Kirke
Lintrupvej 76A
6630 Rødding
Telefon: 74 85 51 17

Obbekjær Kirke
Gl Landevej 10
6760 Ribe
Telefon: 24 23 60 90

Skodborg Kirke
Brudepladsen 5
6630 Rødding
Telefon: 74 84 81 14

Vejen Kirke
Nørregade 98
6600 Vejen
Telefon: 75 36 29 04